Vanguard Outlet

Vanguard Outlet

Vanguard is 1 van de drie merken van Just Brands, naast PME Legend en Cast Iron. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Amsterdam waar dagelijks honderden kleding experts werken aan nieuwe kleding. Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van deze bekende merken, heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten en behoort het tot de top 3 beste bedrijven in de herenkleding branche.

Wat is Vanguard

Vanguard is een merk met herenkleding. Het hele merk is gebaseerd op een figuur: de stoere motorrijder. Met deze kleding hoor jij thuis op een motorreis langs prachtige wegen en grote Amerikaanse steden. Je vindt de stijl van de stoere motorrijder overal in terug: de kledingstijl, het logo en de badges. Vanguard richt zich op de mannelijke doelgroep van 30 tot 55 jaar. De kledingstukken van Vanguard zijn altijd van een goede kwaliteit en zitten comfortabel. Vanguard produceert onder andere jassen, broeken, T-shirts, polo’s, blouses en nog meer. De producten zijn vaak gemaakt van katoen.

vanguard outlet

Toch iets te duur voor jou?

Zoals benoemd zijn de kledingstukken van Vanguard van een hoge kwaliteit. Er hangt daarom ook wel een prijskaartje aan. Als je dit toch iets te duur is, kan je het merk ook met hoge kortingen kopen in een kledingoutlet. Zo heb je een broek van bijvoorbeeld €109,95 al voor €39,95. Dit scheelt natuurlijk een hele hoop! Vaak liggen de kortingen in zo’n outlet tussen de 50 en de 80 procent. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe oud de collectie van Vanguard is. Wanneer deze net nieuw is en er nu al items beschikbaar zijn in de outlet, zul je niet erg veel korting krijgen, maar elke kleine beetjes helpen!

Wat is een outlet eigenlijk?

Super fijn al die kortingen, maar dat woord ‘outlet’ ken ik nog niet. Wat is dat? Nou dat lees je onder dit kopje! Een outlet is een winkel die kleding voor een lagere prijs verkoopt dan de winkel waar je de kleding als origineel vandaan kan halen. De normale korting in een outlet is 33 procent, maar tijdens de uitverkoop kan dit zelfs oplopen tot 70 procent. In Nederland heb je 3 outlets die je op locatie kunt bezoeken: Rosada Factory Outlet in Roosendaal, Roermond Design Outlet in Roermond en Bataviastad in Lelystad. Maar naast deze fysieke locaties heb je ook veel online outlets!

Voor mensen die op zoek zijn naar goedkopere merkkleding zijn outlets vooral erg populair. De outlets zelf zijn vaak van de merken zelf, maar liggen net buiten de steden waar ze zelf goed kunnen besparen op huur. De kleding die de outlets verkopen zijn vaak van oudere collecties welke niet verkocht zijn en nu voor een lagere prijs de toonbank over mogen. Zo maakt de fabrikant alsnog winst op een product die niet meer bij de nieuwste collecties hoort. Wel moet je weten dat de kleding dat wordt verkocht in outlet winkels vaak niet bij de meest populaire items horen. Deze verkopen namelijk altijd wel in de normale winkel terwijl de restvoorraad en onregelmatig verkochte producten naar een outlet gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *